Studioinfo

PilatesLift -studio on tarkoitettu ensisijaisesti säännöllisesti, vähintään kerran viikossa harjoitteleville asiakkaille. Kun sinä sitoudut metodiin ja varaat sille aikaasi, niin minä sitoudun auttamaan sinut kohti tuntuvaa muutosta kehossasi!

Pilates on periaatteessa aika yksinkertaista, mutta vaatii omistautumista eli säännöllistä treeniä. Pelkkä periaatteiden ymmärtäminen ei vie sinua eteenpäin, on myös tehtävä raakaa työtä. Tämän varmistamiseksi en myy sarjakortteja, vaan harjoittelijat sitoutuvat koko kaudelle.

Uudet asiakkaat voivat tulla ryhmätunneille vain Yksityistunnin tai Starttikurssin kautta. Starttipaketit tulee maksaa Holvi- verkkokaupassani etukäteen.

Vakiopaikkojen maksutavat käteinen tai laskutus Holvin kautta.

Studioetiketti

Studiolla on moderni, pölyämätön kokolattiamatto, jota imuroidaan tiheään. Jätäthän ulkokengät eteiseen.

Toivon, että tunneille osallistutaan vain puhtaissa sukissa (ei koko päivän kengissä muhineissa) tai ehdottoman puhtain paljain jaloin. Vaatteissa ei saisi olla lemmikkieläinten karvoja.

Älä käytä urheiluvaatteita, joissa on vetoketjuja tai muita metalliosia, koska ne voivat raapia laitteiden päällisiin viiltoja. Älä pukeudu liian löysiin tai paksuihin vaatteisiin (esim. college-housuihin), sillä opettajan olisi hyvä nähdä kehosi linjaukset, varsinkin polvet ja kyynärpäät. Perustason tunnille voit vielä ottaa juomapullon mukaan, mutta edistyessäsi tahti napakoituu ja tunneilla ei pidetä juomataukoja.

Riisu suuret korut pois tunnin ajaksi. Purukumi on ehdottomasti kielletty. Laitathan vielä puhelimen äänettömälle ja tulet ajoissa paikalle! Kiitos 🙂