Asiakkailta kuultua

"Kolmen kuukauden Reformer-harjoittelun jälkeen maantiepyöräilyssä on selvästi helpompi ajaa alaotteella - selkä taipuu paljon paremmin. Lisäksi hengitys on helpottunut niin, että ylämäissä pyöräillessäni saan ikäänkuin yhden vaihteen lisää hengittämällä vain syvempään, kuin olen aikaisemmin kyennyt"

17.5.2015

”Jäimme täysin koukkuun Pilatekseen. Se antoi meille voimia ja ryhtiä elämään. Arvostamme sinnikkyyttäsi opetuksessa ja mielestämme se tuotti myös tuloksia. Pilates herättää kauan uinuneen kropan eloon ja kuten monta kertaa totesimme, oikeastaan joka kerta löytyi niitä uusia lihaksia, joiden olemassaolosta ei ollut tietoinenkaan.”

17.5.2015

"Heli, sinä ohjaat klassista pilatesta selkeästi, johdonmukaisesti, varmasti, turvallisesti, asiantuntevasti ja nykytietämykselle avoimin mielin. Klassisessa pilateksessa on niin paljon opittavaa ja niin monta eri kehon aluetta ja toimintaa huomioitavana, että jos sen kaiken hallitsee, on supertaitava. Moderni pilates tuo lisää liikkeitä ja temppuja, mutta mielestäni nuo 37 liikettä hallitusti tehtynä riittävät loistokehon muokkaamiseksi.”

17.5.2015

”Kiitos tähän astisista tunneista! Pilateksesta on ollut uskomattoman paljon iloa ja hyötyä, tuntejasi on jo ikävä. Vaikka teenkin kotona keskitason matto-ohjelmaa säännöllisesti, ei se korvaa tunteja.”

17.5.2015

”Tunnit olivat aina tehokkaita, koko tunti käytettiin tarkasti hyväksi, minulla oli tunne, että voin luottaa Helin ammattitaitoon – liikkeiden korjaus tunnin aikana oli hyvä juttu. Etenkin sunnuntain aamutunneilla oli mukava tunnelma, kiitos!”

17.5.2015

”Heli on erittäin ammattitaitoinen ja pilatekselle omistautunut ohjaaja. Heli osaa näyttää ja selittää liikkeet niin, että ne on itsekin helppo tehdä oikealla tekniikalla. Tunti ei myöskään keskity pelkästään liikkeiden tekemiseen vaan Heli kertoo hienosti pilateksen vaikutuksesta kehossa. Suosittelen ehdottomasti Helin pilatestunteja kaikille!”

17.5.2015

”Kiitos Heli kun olet ohjannut minut pilateksen saloihin! Innostavat tuntisi ovat olleet virkistävä saareke arjen keskellä – kertaakaan ei ole ollut olo, että en jaksaisi lähteä tunneille. Minulle ”sitä sun tätä, silloin ja tällöin” liikkujana pilates on ollut ensimmäistä kertaa laji, jota kehoni ja mieleni ovat oppineet tarvitsemaan. Keskivartalon hallinta ja koko kehon liikkuvuus ovat parantuneet kuin varkain.”

17.5.2015

”Pidän asioissa loogisesta järjestyksestä ja siitä syystä klassinen Pilates on ollut minulle todella mieleen.”

17.5.2015

”Sain juuri lääkäriltä kommentin, että sinähän olen notkea! Hehkutin tietysti heti pilatesta :)”

17.5.2015

”Lisäsi koko kehon liikkuvuutta ja voimaannutti kaikin tavoin. Ihanaa kun huomasi, ettei nyt ihan ’kanttura’ olekaan, vaikka ikää kertyy.”

17.5.2015

”Kävin ennen pilateksen aloittamista säännöllisesti hierojalla niska/hartiaongelmien takia, nyt pilates on pitänyt minut kunnossa.”

17.5.2015

”Olen jo 62 -vuotias ja erilaisia vammoja on matkan aikana kertynyt. En löytänyt liikkumismuotoa, jossa ei johonkin paikkaan olisi sattunut. Kävelykin oli hankalaa. Pilates auttoi minut jälleen liikkumiskykyiseksi!”

17.5.2015

”Olen aina ollut huono liikkumaan ja alkuinnostuksen jälkeen on vaikea jatkaa. Helin vetämästä Pilateksesta olen nauttinut heti alusta lähtien. Laji minun makuuni.”

17.5.2015

”Jo muutama tunti paransi selvästi selkä- ja niskaongelmiani. Muutos oli mieletön. Pilates auttoi myös rauhoittumaan tunniksi arjen hektisyydestä, mikä teki mielelle hyvää.”

17.5.2015