Pilates-laitteet studiolla

Reformer

Alunperin ”Universal Reformer”, todellinen kehon uudelleenmuokkaaja. Tällä laitteella aluksi vain makaat ja työnnät jaloilla vaunua liikkeelle. Kehikon sisältä löytyvät jouset antavat sopivasti vastusta. Footwork, jolla Reformer- treeni aina aloitetaan, suoritetaan useammassa jalkaterän asennossa, siihen kykenee jokainen ja se pitää jalkateräsi ja nilkkasi kunnossa. Liikkeet vaikeutuvat kuitenkin pian ja mukaan tulevat myös hihnat joko käsille tai jaloille. Reformerilla treeni tuntuu erityisen tyydyttävältä, se on on laite, jota Sinä ajat.

Wall Unit / Tower

Tornissa riittää jousia käsille, jaloille, selän rullauksiin ja hartian työstämiseen. Helpoimmillaan vain liikutat käsivarsiasi jousen kanssa. Vaikeimmillaan näytät levitoivasi ilmassa, vain ohutta jousta venyttäen. Torni on salakavala laite, saattaa näyttää jopa helpolta, mutta tehdessäsi huomaat kehon jokaisen solun ponnistelevan!

Trapetsipöytä / Cadillac

Studion suurin ja kaunein laite, ja siksi Joe nimesikin sen suosikkiautonsa mukaan. Cadillacilla voin sekä aloittaa tunnin ensikertalaisen kanssa, että päättää sen edistyneen kanssa roikkuen ylösalaisin nilkkaremmeistä.

Wunda Chair

Tuoli tarjoaa vain vähän tukea keholle, sillä se joutuu työskentelemään erityisen huolellisesti. Pedaalin pumppaukset saavat veren kiertämään.

Arm Chair

Hartioidesi pelastus.

Ladder Barrel / Tikapuutynnyri

Tynnyrin päällä taivutat selkää ja venytät raajojasi. Mutta älä innostu liikaa, vatsasarja palauttaa pian takaisin maan pinnalle.

Ped-a-pul

Ai käsivarsitreeniä? No ei, vaan ryhtiä ja liikkeen kytkemistä keskustaan!

Spine Corrector

Jokaisen päivän aikana lysyyn vajoavan tekniikan tai käsitöiden uhrin paras kaveri. Korjataan ranka taipuisaksi ja avataan rintakehää!

Push Up Device

Tällaisilla Joe laittoi nyrkkeilijänsä punnertamaan Manhattanin studiollaan.

Foot Corrector

Jalkaterän ongelmien hoitamiseen ja ehkäisyyn.