Studioinfo

PilatesLift -studio on tarkoitettu ensisijaisesti säännöllisesti, vähintään kerran viikossa harjoitteleville asiakkaille. Kun sinä sitoudut metodiin ja varaat sille aikaasi, niin minä sitoudun auttamaan sinut kohti tuntuvaa muutosta kehossasi!

Pilates on periaatteessa aika yksinkertaista, mutta vaatii omistautumista eli säännöllistä treeniä. Pelkkä periaatteiden ymmärtäminen ei vie sinua eteenpäin, on myös tehtävä raakaa työtä. Aloittelijalle suosittelen mielellään kahdesta kolmeen harjoitusta viikossa ja muiden liikuntaharrastusten vähentämistä joksikin aikaa, jotta todella pääset tuntemaan metodin vaikutukset. Yksi näistä kerroista olisi hyvä olla sinulle oma yksityistunti, vaikka vain 30 minuuttinen.

Uudet asiakkaat voivat tulla ryhmätunneille vain yksityistunnin tai starttikurssin kautta. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta pilateksesta muualta, voit tulla kokeilemaan perustason “Klassinen Matto” -tunnille kertamaksulla.

Tunnit tulee maksaa Holvi- verkkokaupassani etukäteen, tai välittömästi ensimmäisen käynnin jälkeen.

Maksutavat ovat kotimaiset pankit, luottokortti tai lasku (3 €:n laskutuslisällä). En pidä käteiskassaa, enkä hyväksy liikuntaseteleitä  ainakaan toistaiseksi.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 15 tuntia ennen tunnin alkua (joka on samalla tunnin toteutumisen deadline). Peruutus vain omilla tunnuksilla Varaaheti- järjestelmässä, tekstiviestiperuutuksia ei huomioida. Peruuttamattomasta varauksesta tai myöhästyneestä peruutuksesta vähennetään kerta sarjakortista. Yksityistuntiasiakkaille tarjoan yhden “vapaapassin” per kausi.

Huomioi sarjalippujen voimassaoloajat (Oma käyttäjätili -> Prepaid kortit). Otathan yhteyttä heti, jos huomaat, että korttisi on käymässä vanhaksi ja sinulla on käyttämättömiä kertoja. Kortin mahdollinen jatkoaika sovitaan tapauskohtaisesti. Muista, että studio on tarkoitettu ensisijaisesti säännöllisesti, vähintään kerran viikossa harjoitteleville asiakkaille. Koeta päästä käymään edes silloin tällöin useamman kerran viikossa. Näin ei tarvitse huolehtia kortin umpeutumisesta ja edistyt huomattavasti paremmin.

Mattotunnit ja Starttikurssit pidetään, kun osallistujia on vähintään 3, ja Tornitunnit, kun osallistujia on vähintään 2 kpl. Mahdollisesta tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan automaattisesti sähköpostitse 15 h ennen.

Studioetiketti

Studiolla on moderni, pölyämätön kokolattiamatto, jota imuroidaan tiheään. Jätäthän ulkokengät eteiseen.

Toivon, että tunneille osallistutaan vain puhtaissa sukissa (ei koko päivän kengissä muhineissa) tai ehdottoman puhtain paljain jaloin. Vaatteissa ei saisi olla lemmikkieläinten karvoja.

Älä käytä urheiluvaatteita, joissa on vetoketjuja tai muita metalliosia, koska ne voivat raapia laitteiden päällisiin viiltoja. Älä pukeudu liian löysiin tai paksuihin vaatteisiin (esim. college-housuihin), sillä opettajan olisi hyvä nähdä kehosi linjaukset, varsinkin polvet ja kyynärpäät. Sitäpaitsi klassinen Pilates ei ole kevyttä, tunneilla tulee yleensä ihan kunnon hiki! Perustason tunnille voit vielä ottaa juomapullon mukaan, mutta edistyessäsi tahti napakoituu ja tunneilla ei pidetä juomataukoja.

Riisu suuret korut pois tunnin ajaksi. Purukumi on ehdottomasti kielletty. Laitathan vielä puhelimen äänettömälle ja tulet ajoissa paikalle! Kiitos 🙂